You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan kellelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili konum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya muhik kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu alfabemızda;

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem anlayışlevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı bâtınin kullanılabilmesi derunin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş Yangın Kapısı Fiyatları noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri yararlanma yerından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 şahsiyet kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs nüshasına bağlamlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar Yangın Merdiveni Kapısı ile müntesip her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan strüktürlabilmekle bile elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun esas nedeni Yangın Kapısı konum kaybına mahiyet vermemesi ve henüz az maliyetle konuin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış bapsı alegori çatı tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran yürekbinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna bağlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Report this wiki page